Dit is hoe je telefoon een stuk langer mee gaat

9 februari 2022
Iphone repareren

Niemand wilt dat zijn of haar telefoon continue kapot gaat. Want niet iedereen heeft zijn toestel verzekerd. Dit betekent dat je bij een reparatie gelijk de portemonnee moeten trekken. Dit is natuurlijk erg vervelend. Daarom hebben we hieronder beschreven hoe je telefoon een stuk langer mee gaat. 

Laatste updates

Je moet er rekening mee houden dat je je telefoon gelijk update wanneer er nieuwe software beschikbaar is. Althans volgens apple. Die nieuwe updates zijn er vaak op gericht om de duurzaamheid van je telefoon de waarborgen. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat bepaalde dingen worden geoptimaliseerd waardoor het allemaal wat effici├źnter werkt. Zorg er daarom voor dat je altijd de laatste updates op je telefoon hebt staan. 

Capaciteit van de batterij

De meest voorkomende reden dat mensen langs moeten voor een reparatie is de batterij. Doordat de telefoon verkeerd geladen wordt, zal je zien dat de levensduur aanzienlijk verkort. Er zijn een hoop tips beschreven die ervoor zorgen dat je batterij veel langer mee gaat. Deze kan je vinden via google. Mocht je batterij niet meer te redden zijn dan kan je altijd langs bij iPhone repareren Den Haag

Oververhitting

Je iphone heeft een bepaalde temperatuur waarin die het beste werkt. Dit is ongeveer tussen de 16 en 22 graden. Daarom is het belangrijk voor de levensduur van je batterij dat je ervoor zorgt dat die ook op deze temperatuur blijft. Misschien is het je wel eens opgevallen dat je een melding op je telefoon krijgt wanneer je telefoon te lang in de zon heeft gelegen. Daarom kan je hem het beste uit de zon halen. Ook kan je het beste ervoor zorgen dat een de telefoon het beste oplaad zonder hoesje. Dit zorgt ervoor dat die op de juiste temperatuur blijft. 

De gesteldheid van je batterij

Om ervoor te zorgen dat je batterij altijd in goede conditie blijft is het verstandig hem pas op te laden wanneer die helemaal leeg is. En weer te ontkoppelen als die volledig is opgeladen. Je denkt dat de nieuwste modellen hier inmiddels tegen bestand zijn maar helaas. Je zal zelf altijd invloed hebben op de levensduur van je batterij. 

Beeldscherm

Als je een nieuw toestel hebt wil je dat deze zo lang mogelijk mee gaat. Vaak krijg je de optie op een beeldscherm te verzekeren aangezien deze snel stuk kan gaan. Dit is wel handig aangezien je anders naar iPhone reparatie den haag moet om je toestel weer te fixen. Je kan voorkomen dat jouw beeldscherm stuk gaat door een hoesje aan te schaffen. Zo is jouw scherm niet gelijk kapot mocht het voorkomen dat je jouw telefoon uit je handen laten vallen.  Je kan al een mooi hoesje vinden voor maar 10 euro. Je moet ervoor zorgen dat het in ieder geval geval licht en gebruiksvriendelijk is. Zo weet je zeker dat het voor je gevoel gewoon onderdeel van je telefoon is. Ook is het belangrijk om je scherm te beschermen tegen krassen door een screenprotector te gebruiken. Als je deze twee dingen aanschaft weet je zeker dat je telefoon een stuk langer mee gaat. 

Facebook
Twitter
LinkedIn